19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çayeli’ndeki Atatürk anıtı önünde çelenk sunma törenine yapıldı.

Yapılan çelenk sunma törenine köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Çayeli Belediye başkanı Dr. Atilla Esmen, Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Protokol üyeleri, İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı ile çok sayıda birim amirleri ve personelleri yer aldı.

Çelenk sunma töreninin ardından konuşma yapan İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Şark, hizmetler noktasında kendilerine her daim destek verildiğini belirterek İlçe kaymakamı Oğuz Şenlik’e ve Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e teşekkür etti.

Törende konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ise, bugünün anlamlı bir gün olduğunu ifade ederek; '1829 yılından sonra ikinci kez muhtarlar günümüzü kutlanıyoruz. Bunun benim için farklı bir anlamı daha var. Herkesin hatırlayacağı gibi 15 Temmuz'da bir de muhtarımız hainler tarafından Ülkesi için demokrasiye sahip çıktığı için şehit edildi. Kıymetli Muhtarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Muhtarlar, seçilmişlerin içerisinde halka en yakın olan kişidir. Bizler bunun bilince olduğumuz için muhtarlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bizler de insanlara yakınız fakat muhtarlarımız bizlerden bir adım daha yakın. O yüzden istek ve taleplerin tam yerine ulaşabilmesi için hizmetlerimizi muhtarlarımız ile birlikte istişare yaparak vatandaşlara götürüyoruz. Bu süreç şimdiye kadar bu şekilde devam etti, bundan sonra da devam ettireceğiz. Tekrar siz ve diğer tüm Muhtarlarımızın 19 Ekip Muhtarlar günün kutlar selam ve sevgilerimi sunarım.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ