Çayeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çayeli Belediyesi'nin destekleri ve Çayeli esnaflarının katkılarıyla ilçeye bağlı 8 lisenin katılımı ile Liseler Arası Bilgi Yarışması düzenledi.

Çayeli Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlemiş olduğu yarışmada her okul 3 asil 1 yedek olmak üzere 4 kişilik bir takım ile toplamda 8 okulun tamamı yarışmaya katıldı. 15 sorunun sorulduğu yarışmada 15 sorunun 13 ünü bilerek 130 puan ile ipi göğüsleyen takım Çayeli Ahmet Hamdi-Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi yarışmada birinci oldu. 120 puan ile Çayeli Sağlık Meslek Lisesi ikinci ve 110 puan ile Çayeli Fen Lisesi üçüncü oldu.

2014 yılı kasım ayında kurulan Çayeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilk kez düzenlediği 'Liseler Arası Bilgi Yarışması' ile başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yarışma sonunda Birincilik ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdür Sayın Hüseyin Şahin, İkincilik ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Sayın Muhammet Yılmaz ve üçüncülük ödüllerini de Çayeli Kent Konseyi Başkanı Sayın Vatan Karakaş taktim etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ