Çayeli Belediye kültürel etkinlik kapsamında Lider ebeveynlik konferansı düzenliyor. Kobi Gelişim Akademisi tarafından organize edilen konferans 16 Ekim 2014 Perşembe günü Çayeli Öğretmenevi Kültür Merkezinde saat 18.30’da başlayacak.

Konu ile ilgili Çayeli Belediyesinden yapılan açıklama; Ülkemizde meydana gelen şiddet olaylarında maalesef çocuklarımız ön saflara itilmekte olduğunu şer odaklarınca kendi menfaatleri için siper yapıldığını üzülerek izlemekteyiz. Bu olaylar toplumumuzun geleceği için çocuklarımızı doğru yetiştirmenin önemini bir kez daha bizlere göstermektedir. Çocuklarımız bugünümüz yarınımız geleceğimizdir ve biliyoruz ki dünyanın geleceğini anne-babanların yetiştireceği çocuklar yönetecek.

Çayeli belediyesi olarak ilçemizde yaşayan her bir çocuğumuzun ve gencimizin kendisini en iyi şekilde geliştirmesini desteklemeyi ve ilçemizin ve ülkemiz geleceğine en güzel şekilde katkı sunmasını hedeflemekteyiz. Bu konulara dikkat çekmek ve bu konuda ebeveynlere katkı sağlamak amacıyla eğitim vekariyer uzamanı Arzu Aktaş’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansımıza duyarlı anne-babaları ve eğitimcilerimizi davet ediyoruz. Denildi

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ