Vali Kemal Çeber, Çayeli Ahmet Hamdi İsakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin organizatörlüğünde Rize geneli Denizcilik Meslek Liseleri tarafından Çayeli Deniz Güvenlik Tesislerinde gerçekleştirilen Denizde Güvenlik Eğitimi Tatbikatına katılarak yapılan faaliyetleri yakından izledi.

Tatbikat sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali Çeber; ”Her meslek kendi içerisinde olası riskler barındırıyor. Bizde bu risklere karşı çözümler üretip bunu aktif olarak kullanmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile öğrencilerimizde bu tatbikatı düzenlediler ve risklere karşı mücadelede almış oldukları eğitimler sonucu elde ettikleri kazanımları başarılı bir şekilde kullanarak olaylara müdahale ettiler. Düzenlenen bu tatbikatta emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve öğrencilerimiz gerçekleştirmiş oldukları başarılı tatbikattan dolayı tebrik ediyorum.“ dedi.

Gerçekleştirilen tatbikata Vali Kemal Çeber’in yanı sıra, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Pazar Kaymakamı Abdullah Terzi, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

rizede-denizde-guvenlik-egitimi-tatbikati-yapildi-(3).jpgrizede-denizde-guvenlik-egitimi-tatbikati-yapildi-(1).jpgrizede-denizde-guvenlik-egitimi-tatbikati-yapildi-(2).jpg

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ