Çayeli’nde bayramın 2. Günü Hükumet konağında düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe halkıyla bayram sevinci paylaşıldı. İlçe halkının yoğun katılımlarıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni saat 11’de başladı ve 2 saat sürdü.

Düzenlenen bayramlaşma programına Rize Milletvekili Hikmet Ayar, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, İlçe kaymakamı Turgay Ünsal, İlçe Cumhuriyet başsavcısı Yusuf Demir, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demir, AK Parti Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, Madenli Belediye başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye başkan vekili Hamza Saruhan ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Program içerisinde sıraya giren ilçe halkı ile tek tek bayramlaşan protokol üyeleri vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI ESMEN: Teşekkür Ediyorum
Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN kısa bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle tüm vatandaşlarımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Bayram denince akla paylaşmak, sevgi, mutluluk ve hatırlanmak gelir. Bu kültürümüz bizlere geçmişimizden kalan bir mirastır ve bizlerde bu mirası en iyi şekilde gelecek nesillerimize taşımamız gerekiyor. Bu düşünceler ile düzenlemiş olduğumuz programa katılan halkımıza teşekkür ediyor, selamlarımı sunuyorum” dedi.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİLER
Başkan Dr. Atilla ESMEN’ın daveti üzerine bayramlaşma törenine katılan Rize Milletvekilleri, ÇAYKUR Genel Müdürü, İlçe kaymakamı, ilçe Cumhuriyet başsavcısı, ilçe jandarma komutanı ve emniyet müdürü, belediye başkanları ile protokol üyeleri Çayeli Belediyesini ziyaret ettiler.

 

Editör: HABER MERKEZİ