Saat 10.00’da yapılan başlayan programa Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, Türk Hava Yolları Genel Müdür Yard. ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hamdi Topçu, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu, İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Seyit Ahmet Küçük, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Emniyet Müdürü Gürkan Bal, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı, Madenli Belediye Başkanı Ahmet Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Okur, Çayeli Belediye Başkan Yrd. Mustafa Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Özel İdare Müdürü Hilmi Sarı, Sivil Savunma Müdürü Kadir Ali Sırmalı, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Sağkol, Ticaret Odası Başkanı Muhammet Sarı, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Demirci, İl Genel Meclis Üyeleri Necati Erten, Ali Osman Temirci, Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği Başkanı Cafer Kuru, Hayırsever İş Adamı Hikmet Balcı, Belediye Encümenleri, Mahalle ve Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Belediye Başkanı Rıza Çakır konuklarla yakından ilgilendiler. Bayramlaşma nedeniyle Kültür Merkezini gören vatandaşlar gördükleri manzara karşısında hayranlarını gizlemediler. Belediye Başkanı Rıza kültür merkezinin çok sağlam yapıldığını 500 yıl sonra bu bina yine burada olacak. Kültür Merkezi ile Hizmetiçi Eğitim Esntitüsünün arasına yabani hayvanların maketlerinin bulunduğu bir müze yapacağız. Rize’ye gelen turistler Ziraatta çay içecekler Çayeli’nde kuru fasulye yemek için gelmekle kalmayacaklar Türkiyenin 2. açık hava yabani hayvan müzesini görmek için Çayeli’ne gelecekler ekonomimize katkıda bulunacaklarını söyledi.

Programında ardından protokol üyeleri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Daha sonra Askerlik Şubesine geçtiler. Şube Başkanı Binbaşı Seyit Ahmet Küçük yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Kültür merkezi çok güzel bir eser oldu Başkanımızın bura ne çok ilgilendiği görmemek elde değil. Bayramlaşma programına milletvekilimiz Bayram Ali Bayramoğlunun, Hamdi Topçu gibi isimlerin katılması bizleri son derecede mutlu etmiştir. İlçede olmamıza rağmen bir il havasında bir bayram geçirdik diye konuştu. Daha sonra Jandarma Komutanlığına geçildi. buradaki erbaş ve erlerin bayramını kutladıktan sonra İshakoğlu Devlet Hastanesindeki Hastaları Ziyaret ettiler buradaki hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Editör: HABER MERKEZİ