İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu, Çayeli Belediyesi’nin desteği ve Çayeli Vakfı’nın sponsorluğunda 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında okullarından 1., 2. ve 3. olarak mezun olan ve Ulusal ve Uluslararası alanda derece yapan 2 öğrenci altın ve plaketle ödüllendirildi.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 11.’si düzenlenen tören “Çayeli Altın Gençler Ödül Töreni”ne Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ragıp Çataklı, İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru, Daire Amirleri, diğer Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

11.06.2014 Çarşamba günü Çayeli Öğretmenevi Salonunda gerçekleşen programda,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin, ayrıca Çayeli Vakfı Meclis Başkanı Atıf Ketenci, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Zeki Saruhan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Emine Nalbantoğlu ve Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal birer konuşma yaptı.

Mini bir şiir dinletisi ve ney dinletisi icra edildiği 11. Altın Gençler Ödül Töreninde okullarından 1. olarak mezun olan on dokuz (19) öğrenciye tam Cumhuriyet altını ve plaket, 2. olarak mezun olan on dokuz (19) öğrenci ye yarım Cumhuriyet altını ve plaket, 3. olarak mezun olan 19 öğrenciye çeyrek Cumhuriyet altını ve plaket takdim edildi.

Törenin son bölümünde Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal; günün anısına Çayeli Vakfı başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine birer hediye takdim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

Editör: HABER MERKEZİ