Haber: Kubilay Ateş

AK Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı: “Kapımız hiç kapanmayacak, telefonumuz 24 saat açık olacaktır. Vatandaşımızın emrinde olacağız. Niyetimiz, Allah için ilçemize hizmet etmektir.”

31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Baltacı, katıldığı canlı yayın programında çalışmalarının son durumundan ve projelerinden bahsetti.

ÇAYELİ’NİN KURTULUŞU TURİZMDİR

Çayeli’nde turizmi geliştirmek anlamında gerekli çalışmaları yapmayı hedeflediklerini belirten Baltacı, “Turizm anlamında Çayeli’ni kalkındırmalıyız. Vadilerimizi turizme hazırlamak adına imara açmamız gerekiyor. Çayeli’mizin kurtuluşu turizmdir” dedi.

SU KESİNTİSİ SORUNUNA DEPO ÇÖZÜMÜ

İlçede zaman zaman yaşanan su sorununa değinen Baltacı, mevcut Başkan Atilla Esmen’in başlattığı depolama sistemi çalışmalarını devam ettireceklerini, su kesilmesi halinde ilçeye 3-4 gün yetebilecek suyu depolarda bulundurarak oluşan sorunu ortadan kaldırmayı planladıklarını söyledi.

GALERİCİLER İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

İlçede faaliyet gösteren oto galericilerin durumuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olduklarını belirten Baltacı, bunun için 2-3 tane alternatif projeleri olduğunu, bunların arasından sanayi sitesi ile bağlantılı bir projenin öne çıktığını ifade etti.

TRAFİK İÇİN KAPSAMLI PROJE

Özellikle yaz aylarında ilçede yaşanan trafik sıkışıklığıyla ilgili çalışmalarının olduğunu söyleyen Baltacı, ülkede faaliyet gösteren önemli şehir plancılarının da yardımıyla vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmayı istediklerini belirtti.

ESKİPAZAR MAHALLESİNE KENTSEL DÖNÜŞÜM

İlçede Eskipazar Mahallesi’nde vatandaşların da desteğiyle bir kentsel dönüşüm projesini başlatmayı hedeflediklerini açıklayan Baltacı, ilgili kurum ve kuruluşların da desteğiyle otopark sorununun ortadan kalkmasına katkı sağlayacak bir çalışma gerçekleştirmek niyetinde olduklarını ifade etti.

KAPALI SPOR SALONU, KÜLTÜR MERKEZİ VE SAHİLE SOSYAL TESİS

İlçede bulunan kapalı spor salonun yıkılarak yerine kültür merkezi yapmayı, kapalı spor salonunu ise stadyumun yanına inşa etmeyi planladıklarını belirten Baltacı, Sahilde belediyenin karşısında bulunan alanda turizme katkı verebilecek bir sosyal tesis hizmete koymayı amaçladıklarını ifade etti.

SAHİL YOLUNA BÜYÜK BİR ARAÇ CEBİ

Sahilde yapacakları sosyal tesiste halk eğitimde yapılan yöresel ürünlerin de satışının yapılacağını ifade eden Baltacı, Rize istikametinden gelen tarafta ise büyük bir araç cebi yaparak sahil yolunu kullanan vatandaşların ilçe merkezinden istifade etmesini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

KARANLIK SOKAK KALMAYACAK, SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK

Sokak aydınlatma çalışmalarına büyük önem vereceklerini ve ilçede karanlık sokak kalmayacağını belirten Baltacı, şehirde başıboş dolaşan sokak hayvanları için de bir barınak yapmayı planladıkların ifade etti.

 

ÇAYELİ'NDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ADAYI MUSTAFA BALTACIDIR 

Cumhur ittifakı ile ilgili açıklamalarda bulunan Baltacı şunları söyledi; Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçelinin aldığı karara bizim saygı duymaktan başka bir duruşumuz olamaz. Ama şu kadar söyleyeyim. Cumhur ittifakı dolayısıyla  seçim ittifakı Rize merkezde, Kalkanderede, Fındıklıda ve Güneysuda var. Çayeli'nde bu anlamda bir işbirliği yoktur. Çayeli Ak Parti'nin dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın adayı Mustafa Baltacıdır. Milliyetçi Hareket Partinin adayı İsmail Hakkı Çiftçi'dir. İyi Parti ve CHP'nin adayı Meliha Çomoğlu'dur ve Saadet Partisinin adayı Hamza Yılancı beydir. Ben kendilerine başarılar diliyorum. 

 

 
Editör: HABER MERKEZİ