Kutlamalar sabah 10.00’da Hükümet Meydanında düzenlenen Çelenk sunma töreni ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin Atatürk Anıtına çelenk sundu. Burada ki tören saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile sona erdi.

Daha sonra Çayeli Öğretmenevi salonunda Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama etkinliğe Çayeli Kaymakamı Ömer Faruk Tüncer, Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çayeli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Oran Daire Amirleri, emekli öğretmenler, çok sayıda öğretmen ile öğrenciler katıldı.

Saat 11.00’da başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin, Kaymakam Ömer Faruk Tüncer birer konuşma yaptılar. Programda ayrıca mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına 9 mart ilköğretim okulu Türkçe Öğretmeni Nida Açıkyol bir konuşma yaptı. Büyükköy İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Uğur Bal'ın okuduğu Öğretmen şiiri beğeniyle dinlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen anı yarışmasında 1. olan Kaptanpaşa YİBO Öğretmeni İlknur Doğan'ın okuduğu anı ise konuklara duygulu anlar yaşattı. 

Çayeli İmam-Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Kamil Cihangir tarafından mesleğe yeni başlayan öğretmenlere yemin ettirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen anı, şiir, resim ve komposizyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği programda son olarak öğretmenler tarafından mini bir müzik dinletisi sunuldu.

Ayrıca vefat eden öğretmenlerin mezarları oluşturulan heyet tarafından ziyaret edildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: HABER MERKEZİ