Çayeli Belediyesi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile 15 kişiye 5 ay süreyle iş imkânı sağlanacak.
Türkiye İş Kurumu tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında hazırlanan programda: Temel alt yapı ve çevre temizliği hizmetlerinden, Park menfez temizliği ve bakımı. İçme suyu, kaldırım ve yol bakım onarım işleriyle kanalizasyon yapım bakım onarım işlerinde çalışacak.
İşkur’a kayıtlı, herhangi bir geliri ve sosyal güvencesi olmayan 19 – 45 yaş arası adaylardan 21 kişiden 15 i Çayeli Belediyesinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Öztürk, Rize İŞKUR Temsilcisi Yavuz Sultan Cerah, Çayeli Noteri İrfan Kesici ve adayların huzurunda yapılan kura ile belirlendi.
Programın uygulanacağı alan Çayeli Belediyesi mücavir alanları olacak ve 31.07.2010 tarihinde bitecektir. Toplam 5 Ay çalışacaklara ücretleri asgari ücret üzerinden ödenecek. Program çerçevesinde işçilerin ücret, vergi ve sosyal güvenlik giderleri İşkur tarafından karşılanacak.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.