Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye şarkı yarışmasında Finale adını yazdıran isimlerden birisi de Keremhan Özdemir oldu.

6 kişilik finalistler arasında kendisini yine göstererek son 4 finalist arasına girmeyi başaran Keremhan Özdemir, birbirinden güzel seslendirdiği eserler ile alkış tufanı kopardı. Özellikle 'Hayde Gidelum' şarkısı ile stüdyoda bulunan izleyici ve jüri üyelerinin büyük alkışını alan Keremhan Özdemir, Rize Çayeli'nin de gururu oldu.

Keremhan  Özdemir kimdir?

30 Temmuz 1989 doğumlu. Rize Çayeli'de dünyaya geldi. İlkokula İstanbul'da okudu. Ortaokul ve lise eğitimini de İstanbul'da gerçekleştirdi. Üniversite eğitimini Ahi Evran ve Rize Üniversitesi'nde gerçekleştiren genç yarışmacı, küçük yaştan beri müziğe büyük ilgi duyan birisi idi. İstiklal Caddesi'nde söylediği Karadeniz türküleri ile sosyal medyanın önemli isimlerinden birisi olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının ilk bölümünde 'Göklerde Kartal Gibiyim' eseri seslendiren Keremhan Özdemir, kendisini beğenen Gökhan&Hakan ve Sibel Can arasında Gökhan&Hakan Özoğuz kardeşleri seçmişti.  (Bu haber http://www.kayseritempo.org/'dan alınmıştır.)

 

 

Editör: HABER MERKEZİ