Çayeli Hüseyin Rüştü Altunbaş ortaokulu aile birliği olarak aylık faaliyetler çerçevesinde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Fındıklı Huzur Evine  ziyaret gerçekleştirildi. 

Ziyarette Çayeli Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu Müdürü Emre Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Şaban Yağcı, Müzik Öğretmeni Başak Özkan, Fen Bilgisi Öğretmeni Elif Karakolcu Yazıcı ve Öğrenciler yer aldı.

Öğrenciler huzur evindeki yaşlılara hediyeler verip Müzik öğretmeni Başak Özkan  öğrencileriyle birlikte bir müzik dinletisi yaptılar. Huzurevinde kalanlar ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek müzik dinletisinden keyif aldıklarını çok mutlu olduklarını ve yine gelme istediler.

Okul Müdürü Emre Yıldırım, 'Büyüklerimiz bizlere bugünleri hazırlayan en değerli varlıklarımızdır. Büyüklerimize duyduğumuz sevgi ve saygıyı göstermek de boynumuzun borcudur. Küçük çocuklarımızla yaptığımız bu ziyaretimizle yaşlılarımızın her zaman hatırlanması gerektiğini ifade ederek, her zaman yanlarında olduğumuzu dile getirdik. “     

Editör: HABER MERKEZİ