Kocaeli'nde Anavatan Partisi’nde Mustafa Aydemir’in istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğuna partinin genel merkezi tarafından Rize Çayelili hemşehrimiz Aydın Yücel görevlendirildi.

MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Anavatan Partisi İl Başkanı Aydın Yücel, yaptığı açıklamada, “Bizler Anavatan Partisi olarak yeniden küllerimizden doğup hedefe doğru yürüyeceğiz. Sayın genel başkanımız İbrahim Çelebi ile parti MYK kurulu tarafından bu göreve laik görüldük. Kocaeli il başkanlığı görevini laiki ile ekibimizle birlikte çalışarak en kısa zamanda tüm ilçe, köy ve mahallelerde ekiplerimizi kurarak, örgütlenerek partimizi eski günlerine döndürmek için yeniden büyük ve güçlü Türkiye projesini hayata geçirmek için üzerimize düşen görevi yapacağız. Anavatan Partisi olarak 2015 genel seçimlerine girerek milletimizin aradığı o eski Anavatan Partisi ruhunu geri getireceğiz. Türkiye’nin Anavatan’a, Anavatan’ın Türkiye’ye ihtiyacı olduğu bu günlerde, Anavatan kadroları il ve ilçe teşkilatları ile milletimizin emrindeyiz” dedi.

AYDIN YÜCEL KİMDİR?

1981 Rize Çayeli doğumlu olan Aydın Yücel, evli ve 3 çocuk babası. Geçmiş dönemlerde Anavatan Partisi Rize teşkilatında çalışmalarda bulunan Yücel, inşaat ve rent a car firması sahibi. (Kaynak:Bizim Kocaeli)

 

Editör: HABER MERKEZİ