RTEÜ’de Rizeli yönetici ve akademisyen kıyımı yaşanmaya devam ediyor. Bilgi İşlem Daire Başkanı Murat Gündoğdu Yüksek Okul Sekreterliği görevine düşürüldü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Murat Gündoğdu Fındıklı Meslek Yüksek Okuluna Fakülte Sekreteri olarak gönderildi. Alınan bu atama kararından sonra üniversitede Rizeli yönetici ve akademisyenlerin tek teker görevlerinden alınması tepki topladı.

Üniversitenin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu ile başlayıp kumpas kurularak istifa ettirilen Prof. Dr. Arif Yılmaz ile devam eden kıyımlar sonrası üniversiteye Rektör olarak getirilen Prof. Dr. Hüseyin Karaman, başta Rektör Yardımcıları olmak üzere Rizeli akademisyenleri dekanlık, daire başkanlığı gibi görevlerde tutmayan, yerlerine ise ağırlıklı olarak Trabzonlu hemşerilerini getirmesi dikkat çekiyor.

Öte yandan Çayelili olan Murat Gündoğdu görevden alınması son zamanlarda Çayelili yöneticilere yönelik yapılan kıyımları da akla getirdi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ