Sisi lakabıyla tanınan ve bir dönem ünlü isimlerin menajerliğini yapan Seyhan Soylu, Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile evlendi. 'Artık mütevazi bir hayat süreceğim' diyen Soylu, törende başörtü ve peçe taktı.

Bir dönem ünlü isimlerin menajerliğini yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, üçüncü kez evlendi. 47 yaşındaki Soylu, Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile İslami usullere göre dünya evine girdi.

KURAN-I KERİM OKUNDU VE SEMAZEN GÖSTERİSİ YAPILDI
Rize'nin Çayeli ilçesinin tanınmış ailelerinden Yazıcılar'a gelin giden Seyhan Soylu, 35 yaşındaki Fahri Yazıcı ile imam nikahı kıydı. Soylu'nun Yeşilkoy'deki evinde kıyılan nikahta dini ritüeller yerine getirildi. Nikah öncesi evde imam eşliğinde; Kuran'ı Kerim tilaveti yapıldı. Tasavvuf ekibi eşliğinde ilahiler okundu ve semazen gösterisi yapıldı.

'ARTIK MUHAFAZAKAR HAYAT SÜRMEK İSTİYORUM'

İkilinin yakın dostlarının katıldığı nikah öncesi bir konuşma yapan Soylu, 'Bizde öncelik İslami ritüel, Nisan ayında Moğolistan'da Şaman düğünü, Allah nasip ederse yazın da İstanbul ve Rize'de basına kapalı yakın dost, arkadaş ve aile eşrafının katılacağı mütevazi bir 'Kır düğünü' yapmak gönlümüzden geçmekte. Artık yeni adım attığım hayatımda muhafazakar, mütedeyyin bir hayat sürmek istiyorum. Evlilik kurumu sorumluluk ister, geçmişimde yeteri kadar çılgınlıklar yaptık. Artık durulma ve dingin bir hayat sürmek gerek. Benim de hep İslami ritüellerle izdivaç yapmak gönlümde vardı. Allah kalbime göre nasip etti. Geçmişte olaylı Marmara Gemisi sürecinde Kudüs ziyaretimde ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'da yarı hacca nail olduk. Rabbim nasip ederse eşimle birlikte Mekke ve Medine ziyaretleri de yapmak istiyorum. Bu ziyaretler sonrasında da İslami kurallara göre hayatımı idame ettirmek istiyorum' dedi.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Fahri Yazıcı ile evlendi Sisi lakaplı Seyhan Soylu, üçüncü evliliğini Fahri Yazıcı ile yaptı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ