Haber: Tuncer KUŞ/Çayeli Fırtına Gazetesi

Çayeli Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmet AYKUT’un İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığına atanması nedeniyle Çayeli Vergi Dairesi personelleri tarafından  Çayeli Hüsrev Lokantasında düzenlenen veda yemeği ile uğurlanarak, hüzünlü bir gün yaşadı.

Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığından ilçemize müdür yardımcısı olarak  atanıp 08.10.2014 tarihinde  göreve başlayan Ahmet AYKUT yaklaşık 2 yıl hizmet yaptıktan sonra oğlunun sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğine bağlı olarak  25.07.2016 tarihinde İstanbul Vergi Başkanlığı bünyesine atandı.

1956 Arhavi doğumlu olan Ahmet AYKUT, meslek hayatına 1979 yılında başlayıp, evli ve iki çocuk babasıdır.

Veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşanırken, bunun bir veda olmadığı, Çayeli Vergi Dairesi’nin bir aile ortamı olduğu, sürekli iletişim halinde olunacağı mesajları verildi. Yemeğe, Çayeli Vergi Dairesi  mevcut personelinin tamamı katıldı.

Yemek sonrası mevcut  personeller adına Vergi Dairesi Müdürü Sefa ERTEM’in  kısa bir konuşma yaparak  müdür yardımcımız Ahmet AYKUT  bey’e hizmetlerinden dolayı şükranlarını sundular. Müdür bey, personellerden Mehmet KÖSE ve veda yemeğinin organizatörü Mustafa ÇOLAK’ın plaket, hediye ve çiçek takdiminden sonra kısa bir konuşma yapan Ahmet AYKUT ‘da : “Ben Çayeli’ni ve Çayeli’leri çok seviyorum. Buradan ayrılıyor olmak beni hüzünlendirdi. Çünkü çok alışmıştım. Eğer İstanbul’a yolunuz düşerse orada da bir eviniz olduğunu bilin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Ben gidiyorum ama artık bir yanım Çayeli” dedi.

Çayeli Vergi Dairesinde öteden beri şoför olarak çalışan Murat ÇELİK’inde 25.07.2016 tarihinde  Rize Defterdarlığı bünyesine atanması nedeniyle aynı organizasyonda kendisiyle vedalaşıldı.

Bizde, çayhaber.net ve Çayeli Fırtına Gazetesi ailesi olarak kendilerine bundan sonraki meslek hayatlarında, yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

 

Editör: HABER MERKEZİ