Haber-Foto : Tuncer KUŞ

Çayeli Vergi Dairesi Müdürü Bilal DİZDAROĞLU’nun Trabzon’a atanması Çayeli Vergi Dairesi personelleri tarafından hüzünle karşılandı. Dizdaroğlu’nu Çayeli Hüsrev Lokantasında düzenlenen veda yemeği ile uğurlayan personeller, unutulmaz bir gün yaşadı.

Giresun Defterdarlığı Giresun Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığından ilçemize atanıp 24.05.2010 tarihinde  göreve başlayan Bilal DİZDAROĞLU yaklaşık 4,5 yıl hizmet yaptıktan sonra  18.08.2014 tarihinde Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atandı.

Veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşanırken, bunun bir veda olmadığı, Çayeli Vergi Dairesi’nin bir aile ortamı olduğu, sürekli iletişim halinde olunacağı mesajları verildi. Yemeğe katılanlar arasında mevcut personellerle birlikte eski personellerden Mehmet Ali ÇOM, Cevat AYHAN, Ayşe KONAKÇI’nın yanı sıra ilçemizde halen faal olan S.M.M.M Hasan SANDIKÇI, Ahmet ÖKSÜZ, Y. Ziya ŞERİFOĞLU ve Kasım AYAR, Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör SARI katıldı.

Yemek sonrası Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör SARI ile mevcut ve eski tüm personeller adına Ramazan ÇEPNİ  kısa birer teşekkür konuşması yaparak müdür beye hizmetlerinden dolayı şükranlarını sundular.Bilal DİZDAROĞLU ‘da : “Ben Çayeli’ni ve Çayeli’leri çok seviyorum. Buradan ayrılıyor olmak beni hüzünlendirdi. Çünkü çok alışmıştım. Eğer Trabzon’a yolunuz düşerse orada da bir eviniz olduğunu bilin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Ben gidiyorum ama artık bir yanım Çayeli” dedi.

 

Daha sonra Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör SARI ve mevcut Vergi Dairesi Personelleri adına Ramazan ÇEPNİ ile Yüksel KAYA  Bilal DİZDAROĞLU’na ayrı ayrı plaket ve hediyeler takdim ettiler.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ