Çayeli Vakfı Gençlik Platformunun organize ettiği ve bu yıl 5.si düzenlenen Geleneksel Gençlik İftarı 25 Haziran 2016 Cumartesi günü yoğun bir katılımla Çayeli Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleştirildi.

Çayeli Vakfına bağlı olarak 2012 yılından bu yana sosyal, kültürel ve akademik faaliyetler yürüten Gençlik Platformu; geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programına bu yıl iki yüz ellinin üzerinde genç katıldı. Kur'an tilavetiyle başlayan program daha sonra dua ve konuşmalarla devam etti. Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu adına konuşmalarını gerçekleştiren Vakıf Başkanı Ali Zeki Saruhan Vakfın kuruluşundan bugüne yapılan hizmetlerden ve önümüzdeki yıllarda Yönetim Kurulunun gündeminde olan projelerden bahsetti. Konuşmalarına vakıf kültüründen ve eğitim meselelerinin ehemmiyetinden bahseden Vakıf Başkanı Saruhan, konuşmalarına katılımcıların Ramazan Bayramlarını tebrik ederek sonlandırdı. Sonrasında söz alan Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen konuşmalarında gençlere tavsiyelerde bulundu.

İftar sonrasında değerlendirmelerde bulunan Gençlik Platformu Başkanı Abdurrahman Marangoz ' Katılımdan dolayı bütün Çayeli Gençliğine teşekkür ederim, bu güzel Ramazan akşamında hep birlikte aynı masanın etrafında yemek yedik, dua ettik. Maddi ve  manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Çayeli Vakfı'na ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ederiz.' dedi.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ