Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) yardım faaliyetiyle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Sarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin gönderdiği 20 bin liralık yardımı içinde bulunduğumuzu ramazan ayında ihtiyaçlı 500 aileye 40’ar liralık gıda paketleri dağıtılacağını söyledi. Yardım çeklerinin oda yönetimi ve meclis üyeleri aracılığıyla ihtiyaçlı ailelere ulaştırılacağını dile getiren Başkan Sarı, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü ramazan yardımının, bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
İlçede gıda sektörüne faaliyet gösteren işyerlerine projeye katılmayı teklif ettiklerini birçok esnafın kar amacı gütmeden projeye katıldıklarını ifade eden Güngör Sarı okulların açılmasıyla birlikte okul müdürlükleri içe işbirliği yapılarak aynı şekilde öğrencilere de kırtasiye yardımı yapacaklarını ifade etti.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.