Pazaryeri bayanlar platformunda açılan kermesin açılışını Kaymakam Mehmet Aktaş yaparken, açılışa Belediye Başkanı Rıza Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, İl Genel Meclis üyeleri Necati Erten, Necati Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Yöresel yemek ve elişi ağırlıklı kermesin açılışında konuşan Kaymakam Mehmet Aktaş, 'Yardımlaşma ve hayır bizim toplumumuzun temelinde olan güzel hasletlerdendir ve her zaman gündemimizdedir. Vakıflar, dernekler yarış edercesine hayır ve yardımla uğraşıyor. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' sözü bizleri çok etkilemiş, kültürümüz haline gelmiştir. Bu vesileyle Çayelili Hanım kardeşlerimi tebrik ediyor, hayır ve hasenatlarının devamını diliyorum.' dedi. Açılış konuşmasının ardından Kaymakam Aktaş hemen telefona sarılıp eşini kermese davet etmesi dikkat çekti.

Kermeste pazartesi-salı gözleme, çarşamba gözleme- mantı, perşembe-cuma mantı ikramları ağırlıkta olacak. Kermes pazar günü sona erecek.

Editör: HABER MERKEZİ