Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü iken Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Şahin 25/04/2016 tarihinde görevine başladı.

Artvin’de İl Müdür Yardımcısı iken Rize’nin Çayeli ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve uzun yıllar Çayeli’nde görev yapan Selim Şahin Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine Eğitim uzmanı olarak görevlendirildi.

Görevine başlamasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin'e tebrik ziyaretlerine gelenleri odasında ağırladı. 

Hüseyin ŞAHİN - İlçe Milli Eğitim Müdürü

15 Aralık 1968’de Çayeli’nde doğdu. İlkokulu Erenler Köyü’nde, ortaokulu ve liseyi Trabzon İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamladı. Öğretmenliğe 1994 yılında Erzincan ili Tercan ilçesi Mercan Beldesi’nde başladı. İlk atandığı okulda 5 yıl öğretmenlik ve 5 yıl müdürlük yaptıktan sonra 2004 yılında kendi isteği ile Çayeli’ne atandı. 2005-2011 yılları arasında Çayeli Denizcilik Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nin kuruluş aşamasında bulundu ve aynı okulun bir yıl müdürlüğünü yaptı. 2012 Haziran ayından itibaren kendi isteği ile Barbaros Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak atandı. Ahmet Hamdi İsakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür olarak görev yaptı. 22/04/2016 tarihinde kurumumuza ilçe milli eğitim müdürü olarak görevlendirildi.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Editör: HABER MERKEZİ