Haber: Tuncer KUŞ/Çayhaber

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği okul sporları küçük bayanlar masa tenisi yarışmasında Çayeli Merkez Atatürk Ortaokulu kız takımı Rize il ikincisi oldu.

Çayeli Merkez Atatürk Ortaokulu, Rize Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda Rize geneli çok sayıda okulunda katıldığı müsabakada önemli bir başarı elde etti.

Rize Güneysu Kapalı Spor Salonu'ndaki müsabakalara, çok sayıda okul katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Pazar Ali Usta Ortaokulu takımı, il birinciliğini elde ederken Çayeli Merkez Atatürk Ortaokulu il ikincisi oldu. Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Mücahit Ergüney, “Bu tür aktiviteler, öğrencilerimize arkadaşlık duygusu ile takım ruhunu kazandırmada önem rol oynamaktadır. Masa tenisi sporunu tabana yaymak ve çocuklarımızı spor alanlarına çekmek için turnuvaların faydalarını görüyoruz.” diye konuştu. Müdür Yardımcısı Kemal Bayram Çavuş’ta, “Turnuvada başarı elde eden öğrencilerimizi ve onları çalıştırarak bu başarıya ulaşmalarını sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ