Hep özlemişizdir böyle güzel bir kültür merkezini. Gençlerimizin
sosyal ve kültürel faaliyetlerini icra edecekleri, düğün nişan ve konferansların yapılabileceği güzel bir kültür merkezini düşlemişizdir.

Bundan 15–20 gün önce Çayeli'ne gittiğimde böyle güzel bir kültür merkezinin yapılmakta olduğunu gördüm, ilçem adına gururlandım, onurlandım.

Öğretmen Hizmet Evi'nin yanında inşa edilmekte olan binanın mimarisi de mükemmel. Kesme taşlardan yapılan alt katın üzerindeki bölümün Safran-Bolu evlerini andıran mimarisi binanın seyrini doyumsuz hale getirmiş.

Büyük bir konferans salonu (Her türlü etkinlikle kullanılabilen) resim ve sergi salonları fitnıs, misafirhane ve konuk evinden oluşan kültür merkezinin çevre düzenlemesi de yapıldığında ilçemizin gurur duyacağı bir eser çıkacaktır ortaya.

Bu eserin yapılmasında öncülük eden Belediye Bşk. Sayın Rıza ÇAKIR’A, Kaymakamımız Sayın MEHMET AKTAŞ'a ve ekiplerine, ayrıca bu eseri ÇAYELİ'ne hediye eden Sayın MNG KARGO yetkilisi Mehmet Nazif GÜNAL'a teşekkür ederim.

Bu vesile ile ÇAYELİ'ne gittiğimde bizleri ağarlayan ÇAYELİ VAKFI Şube Bşk. Paşa YELKENCİ ile Belediye Bşk. Sayın Rıza ÇAKIR’a, Kaymakamımız Sayın Mehmet AKTAŞ’a, Belediye Bşk. Yardımcısı Sayın Mustafa BALTACI ve diğer ilgililere de teşekkür ederim.
ÇAYELİ BİZİM İLÇEMİZDİR, ÇAYELİ'ne hizmet eden herkes başımızın tacıdır.

Buradan bütün Çayeli'ne, Çayeli'nin güzel insanlarına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Çayeli'nin, Çayeli'ye hizmet eden veya edecek olan hiç kimseyi asla ve asla unutmayacağı inancı ile herkese teşekkür ediyorum


YILMAZ HÜSREV
ÇAYDEF Genel Başkanı
 
wwww.cayeli.org.tr 
 
 

 
 
Editör: HABER MERKEZİ