Çayeli Kaymakamlığına atanan Mehmet Yıldız Öz Tuğra Matbaacılığı iadeyi ziyarette bulundu.
Kaymakam Yıldız; sitemizin ve Çayeli Fırtına gazetesinin irtibat bürosu olarak da faaliyetlerini sürdüren Öz Tuğra Matbaacılıkta ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Çayeli’ni çok beğendiği ve insanların kendisine gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğu belirtti. Basın yayın alanında Çayeli’nde faaliyet gösteren kuruluşların olması ilçenin gelişimi açısında kazanç olduğunu belirtti.
Çayeli Fırtına gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Bayraktutan’da yaptığı açıklamada yaptığı açıklamada; İlçemiz Kaymakamlığına atanan Mehmet Yıldız’ın ayağının tozu ile matbaamızı ziyaret etmesi ben çalışma arkadaşlarımı son derece memnun etmiştir. Kendisine göstermiş oldukları bu ince davranışından dolayı çok teşekkür ederiz” Şeklinde konuştu.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.