Göreve yeni atanan Kaymakam Oğuz ŞENLİK, okul ziyaretlerinin bir yenisini Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gerçekleştirdi. Okul ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve okulun kurucu müdürü Hızır İlyas ÖLKER de katıldı.

Okulun idareci ve öğretmenleriyle kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Oğuz ŞENLİK, bu ziyaretin okula yaptığı ikinci ziyaret olduğunu belirterek, Denizcilik Lisesinin Türkiye’deki denizcilik liseleri arasında fiziki donanım ve altyapı olarak bir adım önde olduğunu söyledi. Okulda, idare öğretmen ve veli işbirliğinin güzel bir örneğini gördüğünü belirtti. Öğretmenlerle sohbet ederek, öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Okul Müdürü Oğuz ÇELİK de Kaymakam Beyin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek; okulda yürütülen AB Projeleri, TÜBİTAK Projeleri, GSB Projeleri hakkında bilgiler verdi. Okulun öğrenci kapasite ve niteliğini artırmaya dönük çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Okul Müdürü, Limanköy Mahallesi Ünye Çimento mevkiinde yapımına devam edilen ve mayıs ayında açılışı gerçekleştirilecek Denizde Güvenlik Eğitim Merkezinin hizmete açılmasıyla bu merkezin Türkiye’de örnek gösterilebilecek bir tesis olacağını söyledi.

  

 

Editör: HABER MERKEZİ