İçişleri Bakanlığında Vali Yardımcıları ve Kaymakamların bazılarının görev yeri değişti bazıları ise yeni göreve atandılar.

Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal Ankara Elmadağ Kaymakamlığına atandı. Çayeli Kaymakamlığına ise Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik atandı.

Oğuz Şenlik Kimdir !

1978 yılında Bolu'da doğan Oğuz Şenlik, ilköğretimini Sakarya'da, orta öğretimini de Bolu'da ve üniversiteyi de Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimini okuyarak tamamladı. İçişleri Bakanlığının 2004 yılında açmış olduğu Kaymakamlık sınavında başarılı olan Oğuz Şenlik, sırasıyla Bartın ve Amasra'da teftiş stajı, Zonguldak Valiliğinde il stajını, Ereğli İlçesinde kaymakam refikliği stajını tamamladı, Karabük Eflani İlçesinde kaymakam vekilliği yaptı.  Almanya'da dil eğitimi aldıktan sonra yurda dönüşte tekrar Karabük ili Eskipazar ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulunan Oğuz Şenlik, kaymakamlık kursunu başarıyla bitirdikten sonra kurayla Eskişehir-Seyitgazi İlçesine atandı. 27.10.2009 tarihinde Muş-Korkut İlçesinde kaymakamlık görevini yürüten Oğuz Şenlik 29.08.2011 tarihinde 2011/647 sayılı kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atandı. Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik evli ve bir çocuk babasıdır. 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ