Çayeli Belediyesi’ne bağlı Kent Konseyi Gençlik Meclisi olağan genel kurula giderek yeni yönetimini oluşturdu.

Çayeli Ticaret odasında gerçekleşen 2. olağan genel kurula, Çayeli il genel meclis üyeleri, Çayeli Belediyesi meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, ilçedeki gençlik kurumlarının temsilcileri, lise ve üniversite öğrenci temsilcileri katıldı. Program, Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Vatan Karakaş ve Genç Düşünce Derneği Başkanı Halil İbrahim Aydın’ın konuşmaları ile başladı. Gençlik Meclisi ilk dönem başkanı olan Halil İbrahim Aydın, başkan olduğu süreçteki çalışmalarını ve faaliyetlerini anlattı.

 Divan kurulunun yönettiği genel kurul, adayların liste vermesiyle devam etti. Divan kuruluna  tek liste sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen liste sonrasında, Ahmet Gazi Korkmaz; 11 asıl ve 5 yedek üyesi ile yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

 İşte Yeni Yönetim

1-      Ahmet Gazi Korkmaz

2-      Kubilay Ateş

3-      Melikşah Karakaş

4-      Dilannur Ünal

5-      M.Furkan Çelik

6-      Ertuğrul Kasımoğlu

7-      Onur Albayrak

8-      Huriye Ambar

9-      Kadriye Öztürk

10-    Betül Beyza Feyizoğlu

11-    Ahmet Çerit

 

Ahmet Gazi Korkmaz Kimdir ?

Aslen Trabzon doğumlu olup yıllardır Çayeli’nde ikamet eden Korkmaz,çocukluk yıllarında tüpçülük yapıyordu. İlçede bir çok sivil toplum örgütlerinde görev almış olan Korkmaz, halen daha Çayeli İHH Şubesinde aktif görev alıyor. Öte yandan Genç Düşünce Derneğinde başkan yardımcılığı görevine devam ediyor. 2016 yılında Çayeli Gençlik Meclisine katılan Ahmet Gazi Korkmaz, 2017 yılında meclisin yönetim kurulu başkanı oldu.

 

Editör: HABER MERKEZİ