Rize 1.Amatör Ligi takımlarından Bal ligi mücadelesi veren Çayeli Gençlerbirliği bu hafta sonu cumartesi günü Derepazarı ilçe stadında başlayacak olan play off maçlarında ilçe halkını itici güç olarak yanında görmek istiyor.

Bilindiği üzere Gençlerbirliği B Grubunda kıyasıya bir play off a çıkma mücadelesi vermiş ve nitekim de grupta play off a çıkmaya hak kazanan ekiplerden biri olmuştu.

Play off grubu 10 Mart Cumartesi günü 15.00 de Çayeli Gençlerbirliği – Ardeşenspor müsabakasıyla start alacak. Bu maçın hazırlıklarına takım hocası İsmail Payal önderliğinde devam eden kırmızı siyahlılarda oyuncuların çok istekli olması dikkatlerden kaçmazken , Çayeli Gençlerbirliği maç öncesi cuma akşamı takım sponsorlarından Çayeli Çavuşoğlu Hotelde kampa girecek.

Play off maçları öncesi görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Zafer KADILAR ise “ Bu hafta sonu başlayacak olan 5 maçlık bir serideki tüm maçlarımızı ayrı ayrı final olarak yorumluyoruz. Hedefimiz olan Bal ligine çıkmak için yönetimim ve takımımız olarak her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Sezon başından bu zamana kadar bizlerden desteğini esirgemeyen başta Çayeli Belediye başkanımız Dr. Atilla ESMEN ve Ak Parti İlçe başkanımız İshak KARAHAN ile diğer belde belediye başkanlarımız ile tüm sponsorlarımıza, Çayeli esnafımıza ve Çayeli halkına sizlerin huzurlarında şükranlarımı sunuyorum. Bu seviyeye hep beraber sizlerin desteğiyle geldik. Her maçın bir final olduğu bu maçlarda sizlerin maddi ve manevi desteğine daha çok ihtiyacımız olacak. Play off grubunda Çayeli’ni temsil eden tek takım olarak tüm Çayeli halkını maçımıza bekliyoruz “ dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ