İstanbul’daki hain terör saldırısının ardından Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Taziye ziyareti esnasında Çayeli ilçe Kaymakamı Turgay ÜNSAL, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, Madenli Belediye Başkanı Necip YAZICI, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza SARUHAN, AK Parti ilçe başkanı Ali Kar, CHP ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, MHP ilçe başkanı Ali Küçükislamoğlu ve ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri emniyet müdürü M. Naci ATASEVER ile polislere başsağlığı dileklerini ilettiler.

Ziyarette Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN şu ifadelere yer verdi. “Ülkemizin huzuru ve güvenliği için görevi başında hain terör örgütünün kurmuş olduğu çirkin tuzak ile şehit edilen polis ve sivil vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ailelerine sabırlar diliyoruz. Yaralı olup hastanede tedavi görmekte olanlara ise de acil şifalar diliyoruz. Ülkemize karşı yapılan her ne tür saldırı olursa olsun bizi ve ülkemizi diz çökertemeyeceklerdir. Bayrağımız için Türkiye’miz için 15 Temmuz’da nasıl birlik olundu ise bu tür girişimlere karşıda bir olduk olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret sonrasında Çayeli ilçe müftüsü Abdullah YILMAZ şehit olan polisler için dua yaptıktan sonra Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, emniyet müdürü M. Naci ATASEVER’e çiçek vererek taziyelerini iletti.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ