Çayeli Belediyesi’nde bugün başkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Törene eski ve yeni belediye başkanının yanı sıra eski ve yeni belediye meclis üyeleri, Ak parti Çayeli ilçe teşkilatı ile vatandaşlar yer aldı.

Duygusal anların yaşandığı devir teslim töreninde Eski Başkan Rıza Çakır koltuğu yeni seçilen Başkan Dr. Atilla Esmen'e teslim etti. Çakır, törende Esmen'e şehrin temsili anahtarını, belediye mührü ile Bayrağa sarılı Kur'an-ı Kerim hediye etti. Başkan Esmen’de Çakır’a plaket verdi.

Törende bir konuşma yapan Çakır “30 Mart’ta yapılan seçimlerde AK Parti açık ara önde çıkmıştır. Buradan arkadaşlarımızı ve partimi tebrik ediyorum.  İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün devir teslim törenimiz var. Bize on yıl boyunca Çayeli’ne hizmet etmek onuru bahşedildi. Gurur duyduk, onur duyduk, şeref duyduk. On yıl yeter dedik ve bu işi zirvede bıraktık. Seçimler sonrası Atilla bey kardeşimizle yola devam edeceğiz. Atilla bey kardeşimi kutluyorum. Burada kaybeden kimse yoktur, kazanan Çayeli olacaktır” dedi.

Rıza Çakır konuşması sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

İlçenin anahtarını eski başkan Rıza Çakır’dan teslim alan Atilla Esmen yaptığı konuşmada; Gösterdikleri teveccühünden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Halkımıza hizmet etmek bir ibadettir. Rabbime şükrediyorum ki bu görevi bizlere nasip etti. İnşallah iyi hizmetler, hayırlı hizmetler, adil hizmetler yaparak sizlerin duasını alırız. Her zaman söylediğimiz gibi bir yerlere gelebilmek için değil halkımızın duasını alabilmek için bu yola çıktık. İnşallah sizlerin de yardımlarıyla, dualarıyla sizden dua kazanırız diyorum.  Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan eski belediye başkan yardımcısı Mustafa Baltacı, “Atilla kardeşimizin her zaman yanında olacağımızı belirtiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Devir teslim sonrası Rıza Çakır ve Mustafa Baltacı belediyeden ayrılırken yeni Başkan Dr. Atilla Esmen görevine başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 



 

Editör: HABER MERKEZİ