Çayeli Bakır, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde çalışanlarıyla buluştu. İftar, 14 Mayıs akşamı Çayeli Bakır Genel Müdürü Murat Güreşçi, Çayeli Bakır yöneticileri ve yerel yönetimin katılımıyla Çayeli Bakır’ın maden sahasında gerçekleştirildi.

Türkiye'nin örnek yeraltı maden şirketlerinden Çayeli Bakır, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde çalışanlarıyla buluştu. Çayeli Bakır Genel Müdürü Murat Güreşçi ve Çayeli Bakır yöneticilerinin yanı sıra davete Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Naci Atasever, İlçe Jandarma Komutanı Çetin Öztürk, Çayeli TSO Başkanı Mehmet Ali Mert, Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk, Belediye Encümenleri, Muhtarlar ve sivil toplum temsilcileri, Çayeli Bakır’ın Toplum Danışma ve Bağış Değerlendirme Kurulu üyeleri katılım gösterdi. Çayeli Bakır’ın maden sahasında organize edilen iftar davetine 300’ün üzerinde Çayeli Bakır çalışanı katıldı.

İftar öncesinde bir değerlendirme yapan Çayeli Bakır Genel Müdürü Murat Güreşçi, “Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularını daha yoğun yaşıyoruz. Hoşgörü, yardımlaşma, paylaşmanın önemini daha çok hissediyoruz. Çayeli Bakır çatısı altında sahip olduğumuz bağın, huzurun ve bereketli iftar sofralarının daim olmasını diliyorum” dedi. Güreşçi, Ramazan ayının ülkemize, Rize’ye, Çayeli Bakır ve çalışanlarına bolluk ve bereket getirmesi dileklerini paylaştı.

 

Editör: HABER MERKEZİ