Çayeli Bakır İşletmeleri Çaykur Rizespor’un Kulüp Başkan Vekili Halim Mete ve Yönetim Kurulu üyelerini işletme sahasında ağırladı.

Çaykur Rizespor’un Yönetim kadrosunu sahalarında ağırlamaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson, “Süper Lig'de mücadele eden Rizespor, Rize’mizin gurur kaynağıdır. Yönetici ekibini ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum ve atmacalarımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Çaykur Rizespor’a sponsorluk desteği sağlayan Çayeli Bakır İşletmeleri, Yönetim Kurulu üyelerini işletme sahasında konuk etti. Saha gezisi kapsamında Çayeli Bakır İşletmeleri tarafından yapılan sunumda, firmanın emniyet, sağlık ve çevre standartları ile toplumla ilişkiler konusundaki hassasiyeti hakkında geniş bilgiler aktarıldı.

ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİ ÇAYKUR RİZESPOR YÖNETİMİ

Çayeli Bakır’ın takıma sağladığı sponsorluk desteğinden dolayı teşekkürlerini sunan Kulüp Başkan Vekili Halim Mete, “Çayeli Bakır, varlığıyla Rize’mizin kalkınmasına büyük desteği dokunan bir firmadır. Çayeli Bakır’ın Çaykur Rizespor’a sağladığı sponsorluk desteği de bizler için ve takım için çok anlamlıdır. Bu sebeple Çayeli Bakır’a, özellikle de firmanın sosyal sorumluluk faaliyetlerine ağırlık verdiği için işletmenin Genel Müdürü Sayın Iain Anderson’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi Rizespor bayrak ve formalarıyla karşılayan Çayeli Bakır çalışanlarına da gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çaykur Rizespor forması ile fotoğraf çektiren Çayeli Bakır çalışanları renkli görüntüler oluştururken, ziyaret Çaykur Rizespor pastasının kesilmesi ile son buldu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ