Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) Tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından 2013 Yılı Gençlik Projeleri Destekleme Programı Kapsamında kabul edilen Çayeli Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi Projesinin kapanış etkinliği Çayeli Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.

Kapanış etkinliğine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Nurullah Çakır, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz, Saadet Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi ve Ekibi, Proje Kursları Eğitmenleri, Projeye katkıda bulunan Kamu Kurum ve kuruluşları ile Çayeli esnafı, Proje Kursiyerleri, Çayeli Halkı katıldı.

Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde Çayeli Doğa Sporları Kulübünü ve Projesini tanıtır slayt gösterisinin ardından kulüp Başkanı Ahmet Fethi Sandıkçı’nın kısa bir konuşması yer aldı. Ardından Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu ve Saadet Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi yaptıkları konuşmalarda, projenin önemini ve Çaydosk’un Çayeli’ne yaptığı hizmetleri vurguladılar. Ayrıca ÇAYDOSK ekibinin Projede göstermiş oldukları azim ve kararlılığa hayran kaldıklarını, yapılması çok zor olan bir işin üstesinden alınlarının akıyla, başarılı bir şekilde çıktıkları için teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra tüm kursiyerlere katılım belgesi ve plaket, proje destekçilerine ve kurs eğitmenlerine plaket takdim edildi.

Yoğun programlarından dolayı etkinliğin sonuna yetişen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Rize Valisi Nurullah Çakır Çaydosk ekibini tebrik ettiler. Bakan Yazıcı’nın “ÇAYDOSK ile yeni tanıştım, hepsi çok dağallar” şeklindeki açıklaması dikkat çekti. Ardından Program yöresel sanatçı Gökhan Demirci ve ekibinin tulum, kemençe ve gitar eşliğindeki mini konser ve horon eşliğinde sona erdi. 

 

Editör: HABER MERKEZİ