Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından hazırlanan, İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından kabul edilen “Çayeli Kültürlerarası Etkileşim Merkezi” Projesinin kapanış etkinli 24.03.2015 günü saat 15.00-18.00 saatleri arasında Yoğun katılımla gerçekleşti.

FOTOĞRAFLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Kapanış etkinliği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli Eğitim Fakültesinde gerçekleşti. Kapanış Törenine, Çayeli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK, Madenli Belediye Başkanı Necip YAZICI, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa KÜLÜNKOĞLU, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü, Ömer YILDIZ, Rize İl Dernekler Müdürü Kazım DEMİRCİ, Rize İl Dernekler Şefi Rüstem BAYRAKTAR, çok sayıda öğretim görevlisi, öğretmen ve eğitmenler, Proje kursiyerleri, kursiyer aileleri ve çok sayıda halk katıldı. Yoğun katılım dolayısıyla çok sayıda katılımcı salona girme imkanı bulamadı. 

Kapanış etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayıp ÇAYDOSK’un ve projenin tanıtır slayt gösterisi ile devam etti. Konuşma ve plaketlerin verilmesinin ardından Tiyatro kursiyerlerinin hazırlamış olduğu “Apartman Toplantısı” ve “Kız Beyni Erkek Beyni Arasındaki Fark” adlı oyunların ardından Halk oyunları kursiyerlerinin hazırlamış olduğu gösteri sergilendi. Proje Kapanış Etkinliğinin son gösterisi, günümüzde de sıklıkla rastlanan ve rahatsızlık duyulan erken yaşta evlenme ve kadına yönelik şiddet eylemlerine olan tepkiyi göstermek adına Tiyatro Kursiyerlerinin hazırlamış olduğu “Ünzile” adlı sessiz oyun izleyiciyle buluştu. Program sonunda bütün kursiyerlere sertifikaları verilerek hep birlikte proje anısına fotoğraflar çekilerek horon keyfi yaşandı. Ayrıca tün kursiyerlere hediyeler takdim edildi.

Proje sonrası ÇAYDOSK yetkilileri yaptığı konuşmada Kapanış etkinliğine katılan bütün kamu kurum ve kuruluşları yetkililerine, değerli büyüklerimize, çok kıymetli eğitmen, kursiyer ve aileler ile Çayeli halkımıza çok teşekkür ederiz. Çayeli Doğa Sporları Kulübü olarak gençlere hizmet anlamında proje yapmaya, Çayeli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz şeklinde konuştular.

FOTOĞRAFLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Editör: HABER MERKEZİ