Çayeli Dernekler Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçede yürütülen bilgisayar projesine destek sözü verdiler.

Birçok başarılı çalışmanın altına imza atan Çayeli Dernekler Federasyonu (ÇAYDEF) Başkanı Yılmaz HÜSREV ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’den yürütülen çalışmalarla görüş alışverişinde bulundular.

 İlçede eğitim alanında yürütülen çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgi veren Hüseyin ŞAHİN; ÇAYDEF’i her zaman yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek “ÇAYDEF’in kapısını ne zaman çalsak bizlere uzatıyor. Sosyal kültürel alanda yürütülen projelere destek oluyorlar. En son başlatılan okullarımızın bilgisayarla desteklenmesi projesine 50.000 TL ile katkıda bulunuyorlar. Başta Yılmaz HÜSREV olmak üzere yönetim kurulu üyelerine İlçe Milli Eğitim camiası adına teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇAYDEF Başkanı Yılmaz HÜSREV “gurbette yaşamlarına rağmen Çayeli’nden asla kopamadıklarını doğup büyüdükleri baba ocağı Çayeli’ni hiçbir zaman unutamadıklarını belirterek ilçede yürütülen çalışmalara dün olduğu gibi bugünde destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ