Çayeli Dernekler Federasyonu tarafından 01-10 Mart 2008 tarihleri arasında Kültür-Sanat Haftası düzenleniyor. Konu ile ilgili ÇAYDEF tarafından bir açıklama yayınlandı.
 
Federasyonumuzda amatör sanatçılarımızın eserlerini sizlerle buluşturmak için Mart ayında kültür sanat haftası düzenlenecektir. Hafta boyunca sizlerin yağlıboya tabloları, fotoğrafları, vitray, ebru, hat vb. çalışmaları sergilenecek. Amatör belgesellerin gösterimleri yapılacaktır. Resim yapmak en büyük zevkinizse elinize fırçayı ya da kalemi alın şimdiden çalışmaya başlayın. Fotoğraf çekmek hayatınızın bir parçası olmuşsa, fotoğraflarınızı bizlerle paylaşmak ister misiniz? Albümlerde gizlenmiş eski Çayeli fotoğraflarını gün ışığına çıkarmayı da istiyoruz. Albümlerinizi, fotoğraf kutularınızı, hatta anne, babalarınızın albümlerini bir an evvel karıştırın. Kim bilir elinizde ne kadar gizli hazineler vardır. Elinizdeki eserleri bizlere ulaştırırsanız, sanat kurulumuzun yapacağı değerlendirmeye göre sergileneceklerdir.
Elinizde amatörce çekilmiş Çayeli veya Derneklerimizle ilgili belgeseller varsa ya da bundan sonra çekmeyi düşünürseniz onları da bizlere ulaştırın, seyirciyle buluşmalarını sağlayalım. Belki de bu şekilde bir film festivalinin de temellerini atmaya başlamış oluruz. Konuyla ilgili bilgi için derneğimizi arayıp Sayın Muammer Kemerbaş ile görüşebilir veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Kültür ve sanatla dopdolu bir hafta geçirmek için desteğinizi bekliyoruz. Organizasyon ekibinde çalışmak isteyenlerin de bizlere ulaşmasını rica ediyoruz.
Editör: HABER MERKEZİ