2 Mart 1995 tarihinde yerel yayın, 31 Ağustos 2005 tarihinde de uydu yayınına başlayan Çay Televizyonu izleyicilerinin desteğiyle her geçen gün biraz daha büyüyor. 1 Şubat 2009 tarihinden itibaren reyting ölçümlerine resmen dahil olan Çay Televizyonu ulusal yayın yapan bir çok kanalı geride bıraktı. Ülke çapında 2500 denek üzerinde yapılan ve toplumsal açıdan tüm farklılıkların dikkate alınarak gerçekleştirilen çalışma sonucunda Çay Televizyonu tam günde ve prime time zamanlarında önemli sonuçlara ulaştı.

Gün boyunca farklı zaman dilimlerinde yayınlanan onlarca farklı programla kısa sürede milyonlarca insanı ekrana bağlayan Çay Televizyonu ekranı temiz tutma konusunda ki istikrarının karşılığını almaya devam ediyor.

AGB tarafından yapılan ölçümlerde farklı gün ve saatlerde bir çok ulusal yayın yapan kanaldan daha fazla izlenen Çay Televizyonu reyting ölçümlerine resmen katıldığı ilk ayında aldığı başarılı sonuçlarla yankı uyandırdı. Ülke genelinde ve yoğun ilgi gören Çay Televizyonu onlarca farklı ülkede yaşayan Türklerinde gözbebeği olmaya devam ediyor. Çay Televizyonu sadece AGB tarafından yapılan Reyting ölçümlerinde elde ettiği başarılarla sınırlı kalmıyor. Türkiye’de en çok izlenen bölgesel kanallar sıralamasında yıllardır açık ara birinciliğini sürdüren Çay Televizyonu en yakın rakibiyle arasında % 50 ye yakın fark var. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çay Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır Karadenizli hemşerilerimizden aldığımız güçle başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı gerek yurtiçi gerekse yurtdışında yaşayan milyonlarca vatandaşımızın desteğiyle sürdürüyoruz, Çay Televizyonu güven üzerinde tesis ettiği projelerinden asla ödün vermeyecektir dedi. bakır açıklamasında büyümemize büyük katkı sağlayan hemşerilerimize borcumuzu ödemeye devam edeceğiz dedi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ