Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, beraberinde Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Türüt ve İl Özel İdaresi Plan – Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Abdulkadir Uzunoğlu ile birlikte Merkez İlçeye bağlı Yiğitler Köyünde uzun süredir talep edilen yeni yol çalışmasını yerinde inceledi.

Yiğitler Köyü muhtarlık heyeti ve vatandaşlar tarafından, bölgede yatalak hastalar olması nedeniyle uzun süredir talep edilen yeni yol projesi, İl Genel Meclisinin destekleri ve Rize İl Özel İdaresi’nin çalışmalarıyla hayata geçiyor.  Rize İl Özel İdaresi ekipleri tarafından belirlenen güzergah üzerinde yapılması gereken köprü geçişinin hizmete girmesiyle birlikte yeni yolun yapımına başlandı.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada “Bölgede uzun zamandır ihtiyaç olduğu gözlenen ulaşım sorunu köprü olmayışından çözülememekteydi. Öncelikle köprü çalışması tamamlandı, ardından görüldüğü gibi acil ihtiyaç olan yolun açılmasına hemen başlanıldı. Bugün arkadaşlarımızla beraber çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Bölge halkımızın sevinç ve mutluluğu bizi de ziyadesiyle memnun etti. Bu hizmetlerde emeği geçen başta İl Özel İdare Genel Sekreterimiz olmak üzere bütün ekibine şükranlarımı sunuyorum. Yapılan çalışmanın bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ