İlyas GÜR

Hedefimiz UEFA

Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır içini gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır Türkiye Kupasında final oynamak istediklerini belirterek, “Bu güne kadar takımımız çeyrek finale kupada hiç çıkmamıştık. Beşiktaş’ı eleyerek bir ilki gerçekleştirdik. Şimdi ki hedefimiz Fortis Türkiye Kupasında finale kalmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Eğer finali Galatasaray ile oynarsak UEFA kupasına yenilsek te gideriz. Eğer finali başka bir takımla oynarsak kupayı almayı ve önümüzdeki yıl Türkiye’yi UEFA Kupasına temsil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Sıra Alt Yapıda

Bu sezon ligde kötü sonuçlar almamıza rağmen kupada başarılı olduk. Şimdi sıra kupada ki başarımızı lige yansıtmak. Önümüzde zorlu G.Oftaş maçı var. Bu maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Büyük takımlarla maçlarımız tamamlandı. Şimdi kendi ayarımızdaki takımlarla maçlarımız var. Bu maçlar hepsi 6 puan değerinde. Bunlardan özellikle kendi evimizde oynayacağımız bütün maçları kazanmak zorundayız. Önümüzdeki dört maç ligdeki kaderimizi yansıtacağı için çok önemli. Önce Oftaş’ ı konuk edeceğiz. Ardından Gaziantep ve Bursa’ya gideceğiz. Ardından Ankaragücü bize gelecek. Bu dört maçtan en az 10 puan çıkarmayı planlıyoruz Rizespor olarak bizim için asıl önemli olan ligdir. Yeni tesislerimiz bitti. Geçtiğimiz günlerde yeni tesislere taşındık.. Yeni stat’ın yapımı da hızla devam ediyor. Şimdi sıra alt yapı tesisinde. İçinde her şeyin olacağı çok iyi bir alt yapı tesisi yapacağız. Bunun için çalışmalarımız son aşamaya geldi. Çok büyük hamleler içindeyiz.

Kurumsal Yapı

Her anını Rizespor’ a hizmet arzusu ve çabasıyla yaşadığının altını çizen Başkan Kadir Çakır, “Başkan olurken en büyük hayalim Rizespor’ u kendi yarattığı kaynaklarla öncelikle kurumsal bir yapıya kavuşturmak. Bunun la birliktede sportif başarıya ulaşmak. Bu hayalin gerçekleşmesi için yönetim kurulu üyelerimiz, sporcularımız, kongre üyelerimiz ve eşsiz taraftarımızla zorlu ve uzun bir mücadeleye başladık. Bu mücadelede sağlığımızdan, ailemizden, sosyal çevremiz ve ilişkilerimizden işimizden kısaca her şeyden fedakarlık yapıyoruz. Yönetim kurulumla birlikte sadece Rizespor’ un menfaatlerinden fedakarlık etmiyoruz.

Çığ Gibi Büyümeliyiz

Bu sezon başından beri sancılarla geçen bu değişim sürecinde, içimde anlatamadığım, kimseyle paylaşamadığım fırtınalar kopmuş olsa da, yılmadan bıkmadan usanmadan doğru bildiğim yolda yürümeye devam edeceğim. Rizespor’ un geleceği için büyük umutlarım var. Kulübümüzün önünün açık ve sürekli başarıların yakın olduğunu görüyorum. Taraftarımızdan heyecanlı bir şekilde aktif olarak kulübe desteklerinin devamını istiyorum. Çiğ gibi büyümeliyiz.

Rizespor Tutkusu

Rizespor olarak biz geçmişi değil geleceği düşünüyoruz. Taraftarımız ve camiamızla birlikte başarılar elde edeceğimizi görüyorum. Yeter ki sabırlı olalım. Bizim içimizde yanan Rizespor tutkusu ile hem tesis hem de sportif anlamda daha ileriye götürme konusunda bana bitmez tükenmez bir enerji veriyor. Bu enerji ile çalışıp taraftarımızı mutlu etmek için gerekeni yapıyoruz. Taraftarımızın da her zaman ve her koşulda kulüplerine hep destek, tam destek anlayışı içinde olacağına inanıyorum. Rizespor sevgisini ve tutkusunu herkesin içinde yaşadığını çok iyi biliyorum' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ