Büyükköyspor 5 Haziran 207 Pazartesi günü düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Rize’de ki spor kamuoyu bir araya geldi.

İftar yemeği Çayeli limanı kayıkhane mevkiinde Büyükköylü İşadamı Kotil Yapı sahipleri Ali ve Nuri Kotil’e ait tesiste verildi.

Davete katılan Büyükköy Belediye Başkanı aynı zaman da ev sahibi Hamza Saruhan, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Balcı, İl Genel Meclis Üyeleri Necati Yıldırım, Cafer Kuru, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü M. Naci Atasever, Çayeli İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz, ASKF Rize Başkanı Ali Çelik,  İl Futbol Temsilcisi Ademali Erten, TÜFAD Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, İl Hakem Derneği Başkanı Serdar Serdar, Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu, Çaykurspor Kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı, Derepazarı Gençlik Spor Müdürü Rahmi Aslan, Saha Komiserleri Temsilcileri, Kulüp Başkanları, Futbol Hocaları Ve Spor Camiasını Kapıda Büyükköyspor Kulübü Başkanı Sebahattin Çepni karşıladı.

İftar programı sonrası bir konuşma yapan Büyükköyspor Kulübü Başkanı Sebahattin Çepni “ bu gün bu iftar yemeğinin maddi boyutunu karşılayan ve tesisini bizlilerin hizmetine sunan Büyükköylü İşadamları Ali ve Nuri Kotil kardeşlerime, bu davete katılan bütün siyasi ve bürokrasi büyüklerimize ile sporun her kademesinin içinde olan herkese kulüp ve camıam adına teşekkür ederim. Kuruluşumuzdan bu yana her zaman ilkemiz idari ve sosyal manada kulüpçülük anlayışı olmuştur. Gerek beldemizde ki futbol sahamızın yapımı gerekse de kulübün sportif faaliyetlerinizde sporun centilmen fairplay ve kardeşliğe önem vermekteyiz. Kulübümüzde ben sen yoktur biz varız Büyükköy için Büyükköyspor için varız.” dedi.

2016-2017 futbol sezonunda gurubunda şampiyon olup bir üst lige çıkan Büyükköysporlu oyunculara, Büyükköy belediye başkanı birer çeyrek altın hediye etti. Daha sonra Büyükköy belediye başkanı Hamza Saruhan’a Büyükköyspor kulübü adına plaketi misafir Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, ve organizasyonu üstlenen Ali ve Nuri Kotiloğlu’na da Büyükköyspor kulübü adına plaketlerini Muradiye belediye başkanı Musa Balcı takdim ettiler. Sporun sadece sahada ki mücadele yarışmalardan ibaret olmadığı böyle ortamlarda kaynaşmanın idari ve sosyal manada da gerekli olduğunun örneğini yaşatan Büyükköyspor ailesine teşekkür ederiz.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ