Büyükköy Belediyesi ve Büyükköyspor Birlik Dayanışma ve Yardımlaşma Programı İstanbul Çavuşbaşı Kasrı Tesislerinde yapıldı.

Çavuşbaşı Kasrı İşletme sahibi ve Büyükköylü olan Hüseyin Yıldız’ın destekleriyle 08 Eylül 2017 Cuma Saat 20.00 den Çay TV den  naklen yayınlanan programa Yöresel sanatçı Erol Şahin Ve Karadenizin güçlü sesi İsmail Türüt de sahne aldılar.

Programın amacı Büyükköyspora maddi yardım toplamak olduğunda iş Büyükköylü işadamlarına düşmekti. Programa İstanbul milletvekili Metin Kulünk, Çekmeköy Belediye başkanı Ahmet Poyraz, Madenli Belediye başkanı Necip Yazıcı, Ataşehir Ak Parti ilçe başkanı M.Naim Yağcı, Ümraniyespor başkanı Recep Yoğurtçu, Çayeli il genel meclis üyesi Necati Yıldırım, Çayeli Ak Parti İlçe başkanı  İshak Karahan, Kızılkayalar aileleri, Çavuşoğları aileleri, Tek ailesi, Saroğlu ve Külünkoğlu aileleri, Kotil yapı işadamı Nuri Kotil ve Kotiloğlu aileleri, Saruhan aileleri, Çepni aileleri, programa katılamayıp faks gönderen spor bakanı Osman Aşkın Bak, Rize milletvekilleri Hikmet Ayar ve Hasan Karal, çiçek gönderen Belediyelere ve işadamlarına, Milli Takımın imzalı formasını yollayan Mustafa Baltacı’ya ve Rize-Çayeli-Büyükköy’lüler katıldılar.

Acılış konuşmasını yapan Büyükköyspor Kulüp Başkanı Sebahattin Çepni misafirlere hoş geldin diyerek Kulüp için işadamlarından ve destek istedi. Daha sonra Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Sarıhan da konuşma yaparak halkımızın kulübe destek çıkması gerektiğini ve Belediye başkanı olarak her yıl bir maaşını bağışlayacağının sözünü verdi.

Programa katılan Büyükköylü Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, spora yapılacak desteğin en az Kuran Kursuna yapılan yardım kadar sevap olduğunu dolayısıyla Büyükköyspor Kulübünün kısa zamanda yapmış olduğu atılım ve gönül işine teşekkür ederek “onların bu gayretlerine bizlerde imkanlarımızı kullanarak destek olmak zorundayız. Büyükköylü olarak memleketimize sahip çıkmak görevimdir ve kulüp başkanı Sebahattin Çepni’nın talep ettiği sporcuları taşıyacak vasıtayı vereceğimizin sözünü buradan veriyorum.” Dedi.

Daha sonra Rizeli İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşmalarını yaparak “ Öncelikle Büyükköylülere sesleniyorum, bu salonun bu kadar az olması olmamalıydı. Bu organizasyon yapılıyor ve burası dolmuyor burada sebep ne, Belediye başkanı bu konuda seninde eksikliğin olmuş, demekki herkese ulaşmamışsın sıcak temas kuramamışsın. Eğer biz bu kulübe destek olmazsak yarın bir gün memlekete gidince sormazlarmı sayın vekilim yada hemşehrim sizin ayağınıza geldik destek istedik vermediniz bizde bu sporcuları tutamadık bakın şimdi kötü yollara düşmüşler. İşte bu manada yarınlar için gençleri spora teşvik için kulübümüzü yaşatmalıyız. Destek olmalıyız. Kulüp başkanı senınde başarılı bir şekilde daha azımlı olmanızı istiyorum” dedi.

Daha sonra Kulübe maddi destek için açık artırma mahiyetinde Yöresel büyük bir bakır güğüm satışa çıkarılıp satışı milletvekili Metin Kulünk yaptı ve Güğüm 20000 tl ye Bambi cafe işletme sahibi Fatih Güne’re kaldı. Açık artırmaya katılan işadamları verdikleri miktarı not aldırıp ödemelerinin yapacağını söylediler. Programın sonunda gecenin süprizi prgrama katılamayıp Milli takımın 10 numaralı oyuncuların imzalı formasını gönderen TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı yaptı. Ve O formayı sayın Metin Külünk  Ahmet Poyraz’a hediye etti.

Ayrıca Kulüp ürünleri katılımcılara dağıtıldı.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ