Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen eski futbolcuları Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardıklarını, kulübüyle de görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Trabzonspor'un Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye bağlı Telki kasabasındaki kampını ziyaret eden Başkan Usta, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Başkan Usta, Burak Yılmaz'ın Türkiye'ye dönme durumunun olabileceğini belirterek, 'Biz Burak ile aslında belirli bir süre önce acaba olabilir mi, böyle bir ihtimal var mı diye görüşmeler yapmaya başlamıştık. Oynadığı kulüple de görüşmeler yapıyorduk. Şimdilik söyleyeceğim net şey şu, Çin kulübü ile anlaşabilirsek Burak bizde olacak. Yani biz Burak ile 3 aşağı 5 yukarı anlaştık. Kulüple de görüşüyoruz. Onlardan da haber bekliyoruz. Bütün amacımız en kısa sürede kulübüyle anlaşmak. Diğer konular aramızda halledebileceğimiz konular.' ifadelerini kullandı.

'Burak, artık Trabzonspor'da olmak istiyor.' diyen Usta, şöyle devam etti:

'Aslında bu yönelim biraz da stadın açılışıyla başladı. Burak, Trabzon'a gelmek istiyordu, ben onu özellikle davet etmiştim. Taraftarı selamlamak için çim zemin üzerine beraber çıkmıştık. Orada da 'hadi Burak bu işi tekrar yapar mıyız' diye konuşuyorduk. Gerçekten Trabzonspor'da olmak istiyor. Çok heyecanlı, çok istekli. Umarım kulübüyle de anlaşırız bu işi bitiririz. Kulübüyle anlaşmamız durumunda bu transfer kesin. Oyuncuyla aramızda bir sorun yok. Şimdi sadece kulübüyle ilgili durumu bekliyoruz.'

 

Editör: HABER MERKEZİ