Çaykur Rizespor`da teknik direktörlüğe getirilen Giray Bulak, göreve başladı.Rize’ye gelen Bulak, Mehmet Cengiz Tesisleri`nde yönetim kurulu üyeleri Muharrem Kasap, Mustafa Baltacı, Cengiz Mataracı, Erdal Hoşver ve Futbol Şube Sorumlusu Oğuz Aydın ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Rize’de bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Çaykur Rizespor`un yeni teknik direktörü Bulak, huzurlu, rahat ve istekli çalışabileceği bir yerde olduğunu söyledi. Bulak, "Uzun yıllar alt liglerde çalışmadım ama her kademeyi takip eden bir hocayım. Hem lige hem de yöreye yabancı değilim. Kazanma adına kendinizi ortaya koyduğunuzda bir çok şeyi başarabileceğimizi biliyorum. Severek, koşarak ve inanarak geldim. Rize demek başarı ve iddia demektir. Rize demek siyasette, sanatta ve sporda hedef demektir” dedi
KAZANDIK DİYE ŞIMARMAYACAĞIZ
Rize’de iddialı insanlarla çalışacağı ifade eden Bulak, “Şu anda ligde 6’ıncı sıradayız ama çok fazla enerji sarf edip iş üreterek üst sıralara doğru çıkacağız. Bunun için futbolcularımız daha fazla acı çekerek mücadele edecek. Rize’ye ve hedefine yakışan neticeler almak için uğraş vereceğiz. Rizespor’un taktik ve oyun anlayışını değiştirerek çok iyi işler yapacağız. Kasımpaşa maçı kazanıldı. Ama bu yeterli değil. Kazandık diye şımarmayacağız. Çünkü iç sahada sıkıntı var. Olumlu ve olumsuz her şeyi önümüze koyarak çok çalışacağız. Oynayacağımız her maçta takıma değil, 3 puana konsantre olacağız” diye konuştu.
SERHAT AKYÜZ TAKIMA DÖNECEK Serhat Akyüz`ün yeniden takıma döneceğini söyleyen Giray Bulak “ Bu oyuncu Rizespor'un oyuncusu kendisi ile konuştum, yönetim de gelmesini istedi. Bu oyuncunun tecrübesinden ve hırsından yararlanacağım. Savunmada belli hatalar yapıyoruz. Lige bakıldığında 33 gol yiyen 34 gol atan bir takımız, demek ki savunmada bazı sorunlar var, bunları çözmek için çalışmalarımız olacak. Rizespor taraftarları yeniden heyecan kazanacak ve mutlaka sezon sonunda istediğimiz yerde olacağız” dedi.
BULAK’A GÜVENİYORUZ
Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Kasap'ta , Çaykur Rizespor’un yapısına ve sistemine uyan Giray Bulak’ı takımın başına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Rizespor’u Süper Lig`e çıkartacak en doğru tercihin Giray Bulak olduğuna karar verdik. Bulak’a güveniyoruz. Yönetim olarak her şeyde sonuna kadar yanındayız. Süper Lig`e çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.
Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.
Başlık : KOÇAL HOCAMA BAŞARILAR Yazan : Hüseyin ŞAHİN Tarih - Saat : 2012-02-21 - 10:03:08
KATILIYORUM ( 2 )
KATILMIYORUM ( 1 )
Rizespor'un yeni teknik kadrosuna başarılar dilerken, bu ekipte yer alan Besim Koçal Hocaya ayrı bir pragraf açmak istiyorum. Sportmen kişiliği, alçak gönüllülüğü, milli ve manevi değerlere bağlılığı ile örnek bir kişilik olan Besim Hoca'nın yeni görevinde başarılı olacağına inancım tamdır. Allah yolunu ve bahtını açık eylesin.