Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı Sesa Mehmet Sarı, “yaşanan olumsuzlukları kapatıp ilçemizin geleceği için yolumuza bakıp işimizin başında olmalıyız” dedi.

Başkan Sarı yaptığı yazılı açıklamada, “Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı olarak Rize'deki seçim atmosferi sonuçları bizleri hayli memnun etmiştir. Ama seçim sonrasında yaşanan olay bizleri ve Çayeli halkını üzmüştür. Bu yaşanan olay seçim atmosferi anlık sinirle söylenen sözlerle başlamış olup olay boyutu buralara kadar gelmemeliydi ve bu olayın içinde olan arkadaşlarda boşluğa düşmüşlerdir.”

Sarı, “5 yıldır Çayeli’nde yapmış olduğumuz çalışmalar da mevkiler makamlar gelip geçicidir ama hizmetler her zaman kalıcıdır. Çayeli’nde cenazede, düğünde ve toplantılarda kardeşçe el ele olamadıktan sonra daha çok kavgalar, kırgınlıklar da olur. Biran önce bu olaylara dur diyorsak Çayeli için bu olayları kapatıp yeniden yolumuza bakıp işimizin başında olmalıyız.

Sayın Bakanımız da bu konu ile ilgili bu olayın daha uzamaması için Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı olarak Sayın Bakanımızın Çayeli’ne gelip iki tarafı da dinlemesi gerektiği düşüncesi kanaatindeyim. Çünkü olaylar Çayeli’nde her geçen gün yapılan dedikodular artmaktadır. Hem şahsım hem de sivil toplum örgütleri bu olaydan hayli rahatsızlığımı belirtmek isterim.”

Son olarak 5 yıldır Çayeli’ne yapmış olduğum hizmetler kolay olmamıştır ve hep zorluklarla mücadelemizi verdik ama davamız dan da vaz geçmedik birlik beraberlik şart diyorum.” Şeklinde açıklama yaptı.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ