Her hafta sonu rutin olarak bir ilçeye ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Yazıcı,'Bu gün bu anlamda ziyaretimizi Çayeli ilçesine gerçekleştirdim. Her ne kadar biz bürokratlar hafta içinde değerlendirme toplantıları yapsak da bu gibi ziyaretler daha farklı oluyor.'dedi.
 
ESNAF EKONOMİNİN TEMEL LOKOMOTİFİDİR…
Esnafımızın toplumun can damarı olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri ilçe ziyaretlerinde esnafımızı da ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduklarını, sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini hatırlatarak, 'Esnaflar toplumumuzun önemli bir parçasıdır. Esnaf, bulunduğu çevreye faydalı olan herkesi gözeten insandır. Çayeli esnafımız çok önemli ve güçlü bir esnaf yapısına sahip. İstihdama katkı sağlayan, toplumun can damarı esnafımızı dinlemek, varsa sorunlarını çözmek doğru bir davranıştır.'dedi.
 
ESNAFIMIZ BİZİM AİLEMİZDİR…
İşyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Yazıcı,'Rize esnafımız genel itibariyle düzenli bir şekilde hareket ediyor. Esnafımızın işlerinin iyi olmasını ve yaşanacak sıkıntıların çözüme kavuşturulmasını önemli görüyoruz. Her bir meslek her bir sektör bizim için önemlidir.Esnafımız bizim ailemizdir. Esnafımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Fırsat buldukça onları ziyaret ederek taleplerini karşılamaya çalışacağız.' dedi.
 
BEREKETLİ VE BOL KAZANÇLAR…
Esnaflarla çay içen Vali Yazıcı, onlara çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Esnaf ve vatandaşlar ise Vali Yazıcı'nın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek Vali Yazıcı'ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Haber: Metehan Gedik
Editör: HABER MERKEZİ