Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Serkan Birben ve beraberinde MHP Rize İl Teşkilatı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret etti.

İl başkanlığına yeni seçilen Serkan Birben, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı ziyaret etti.  Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın yakın tarihte Japonya ya yapmış olduğu ziyaret konuşuldu.

Japonya gezisinde ki izlenimlerine vurgu yapan Başkan Kasap; Uzakdoğu'daki çay tüketim kültürünün Rize'yle benzer özellikler taşıdığını, bu benzer özelliklerden ve Uzakdoğu'da kullanılan üretim teknolojilerden yararlanılarak bölgemizdeki çay sektörünün gelişmesine katkılar yapılabileceği düşüncesinde olduklarını söyledi. Ayrıca Başkan Kasap, Rize'deki çay üretim sektörü firma temsilcileri ile beraber gitmiş olduğu Japonya da her iki tarafında yapılan görüşmelerden memnun kaldığını belirterek, ilimizin daha çok gelişmesi için her kesim ile istişare içerisinde olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ