ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde yaptırdığı ÇAYKUR Çay Satış Mağazası, eskisinin yıllık satış rakamlarına 1 ayda ulaştı.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binası arkasında bulunan satış mağazasını kapattırıp Genel Müdürlüğün ön tarafına yaptırdığı ÇAYKUR Çay Satış Mağazası’nın hizmete girdiği ilk 1 aylık dönemde eski yerdeki satış mağazasının yıllık satış rakamlarına ulaştığı öğrenildi.

Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in ÇAYKUR’un bütçesinden herhangi bir ödeme yapmaksızın kuru çay satışlarını artırmaya yönelik attığı her adım, yaptığı her girişim ÇAYKUR’a artı değer ve kazanım olarak geri dönüyor.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in kuru çay satışlarının artırılmasına yönelik ülke genelinde bayilerin artırılması, bakanlıklar, valilikler, belediyeler, üniversiteler gibi kamu kurumlarıyla yaptığı görüşmelerle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği ile yapılan anlaşma girişimleri meyvelerini vermeye başlayıp kuru çay satışlarında önemli derecede artışlar sağladı.

YENİ ÇAY SATIŞ MAĞAZASI 1 YILLIK SATIŞI 1 AYDA YAPTI

Ayrıca, Alim tarafından Genel Müdürlük binasının arkasında yer alan satış mağazasının kapatılarak ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde yapılan ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı tarafından 19 Temmuz’da hizmete açılan ÇAYKUR Çay Satış Mağazasının eski yerindeki yıllık satışa 1 ayda ulaştığı ve bu 1 aylık dönemde yaklaşık 400 Bin TL’lik satış yapıldığı öğrenildi.

EN GÖZDE ÇAYLAR 'ELEK ALTI' VE 'NADİDEM' 

ÇAYKUR’un yaklaşık 1 ay önce piyasaya sürdüğü “Elek altı” çay ile birinci sürgünün ilk 10 günlük ürününden elde edilen “Nadidem” çayının en çok ilgi ve en fazla rağbet gören çaylar olarak en fazla satışı yapılan çaylar olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Genel Müdür Vekili Alim tarafından ÇAYKUR Çay Satış Mağazalarının 81 ilde bayiler aracılığıyla kurulması planlanıyor.

Kaynak: Olay53

Editör: HABER MERKEZİ