Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim Sanat Merkezi’nden çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalarda büyük başarılar elde edildi.

Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinden İrem İnci Yılmaz,” Gelecek ve Hayalimdeki Robot” konulu ulusal resim yarışması ilkokul kategorisinde Türkiye sıralamasında ilk üçte yer alarak büyük bir başarı elde etti. Bu yarışmaya katılan eserin danışmanlığını da Görsel Sanatlar Öğretmeni Sarkan Al tarafından yapıldı.

Yine İngilizce Öğretmeni Saliha Kasap yürütücülüğünde olan İspanya ve Portekiz ortaklı “English, Culture, Technology” ve İspanya ortaklı “English Across Cultures” projeleri onaylandı.

Aynı zamanda Tarih öğretmeni Volkan Civelek “Yenilikçi Tarih Öğretimi” ve Sınıf Öğretmeni Havva Nur Yetgin “Bilişim Teknolojilerinin Ahlak, Kültür ve Eğitimde Kullanımı” projeleri etwinning kalite ödülü aldı.

Rize Bilsem Kurum Müdürü Aydın Mertayak; “öncelikle bu başarılar için öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Bilsem olarak gerek ulasal yarışmalar olsun gerek etwinning ve Erasmus projeleri olsun çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Onların bu başarıları daha da ileri taşıyacağından eminim. Gelecek dönemlerde Erasmus+ projelerinde de Bilsem olarak katılımlarımızın olacağından eminim. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir. Son olarak Bilsem olarak Rize ilini ülke genelinde birçok platformda temsil etmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ