Real Betis'in geçen hafta ligde ilk galibiyetini aldığı Mallorca maçındaki futboluyla İspanyol basınını büyüleyen Mehmet Aurelio, AS gazetesine röportaj verdi.

Sabah gazetesinin haberine göre, kendisine, 'Bir Brezilyalı olarak neden Türk Milli Takımı'nda oynuyorsunuz?' şeklindeki soruyu tüm içtenliğiyle cevaplayan Aurelio, 'Türk insanı harika ve onları çok seviyorum. Türkiye'de uzun seneler oynadıktan sonra elime Türk Milli Takımı'nda oynama fırsatı geçti ve ben de kendi isteğimle Türkiye adına oynamayı seçtim. Bu tercihimden dolayı da hiç pişman olmadım' dedi.

Türk milli marşını öğrenmekte çok zorlandığını ama artık söyleyebildiğini ifade eden Aurelio, Türkçe'nin çok zor bir dil olduğunun da altını çizdi. Futbolu bıraktıktan sonra Brezilya'da yaşayacağını dile getiren Aurelio, Türkiye ile olan bağlarını ise kesinlikle koparmayacağını belirtti.

Betis'e transfer hikayesine de değinen Aurelio, 'İspanya Ligi hep hayalimdi. Menajerim Bayram Tutumlu Real Betis ile 3 yıl için 10 milyon euroluk bir anlaşma imzaladı ve ben şimdi buradayım' dedi.


Editör: HABER MERKEZİ