MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, “Büyük Önder Atatürk'e Makalelerinde 'Kefere Kemal' Diyen Bekaroğlu'nun Yeni Pararlel Görevi Bölme ve Yıkım Projeleri Yolunda CHP'yi Dönüştürme!” dedi.

Bekaroğlu aynı anda üç adım, uzun, yüksek ve sırıkla atlama dünya rekorlarının tamamını birden kırmıştır diyen Kazmaz, Rize Rize olalı böyle bir dandanika kuşu görmemiştir. Bekaroğlu İmralı canisi ile yürütülen yıkım projesinde CHP'yi bu yolda Y-CHP'ye, yani bölünmenin sac ayağı olmaya dönüştürmenin piyonu olarak yeniden sahneye çıkmıştır” dedi.

Kazmaz yaptığı açıklamada; Son günlerde yazdığı makalelerde Büyük Önder Atatürk'e 'Kefere Kemal' diyen, Fazilet Partisi Eski Rize Milletvekili, HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı, BDP-HDP-Bebek Katili üçgeninin gönüldeşi, PKK taziye çadırlarının baş tacı misafiri, bölücü odakların konferans arkadaşı ve fikir dostu, onların Türk Dilini tasfiye etme yolunda Laz Enstitüsü açtırdıkları Truva Atı, 30.Mart.2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Rize  Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu'nun Sergey Bubka'nın 31 Temmuz 1994'de 6,14 m ile kırdığı ve tam 20 yıldır geçilemeyen rekorunu 15 Şubat 2014'de 6,15 m ile kıran Fransız Atlet Renaud Lavillenie'ye adeta nazire yaparcasına 'Kefere Kemal' dediği Atatürk'ün olduğunu söyleyen CHP'ye sırıkla yüksek atlamasına şahit olmuştur. Bu şekilde dünya atletizm atlama rekorlarını zaten toptan elinde bulunduran Bekaroğlu yeni ve ulaşılması, taklit edilmesi adeta imkansız bir başarıya imza atmıştır.

- Zira Bekaroğlu ilk olarak rahmetli Necmettin Erbakan Hoca'nın Fazilet Partisi'nden kavga ederek ayrılmış ve üç adım atlama dünya rekorunu kırarak BDP-HDP-İmralı Canisi üçgenine sıçramıştır.

- Müteakiben şu an AKP Hükümetinde Başbakan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş'un HAS Partisi'ne uzanarak uzun atlama dünya rekorunun yeni sahibi olmuştur.

-Hızını alamayan Bekaroğlu bu sefer yüksek atlama dünya rekorunu kırarak Saadet Partisi'ne geri dönmüş ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Rize Belediye Başkan Adayı olmuştur.

- Son marifeti ise dünya sırıkla atlama dünya rekorunu kırarak CHP'ye sıçramak olmuştur.

Ancak siyasette ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlarda tüm bunların ve kullanılan Piyonlar ile Truva Atlarının bir açıklaması vardır. Bekaroğlu'nun kaynağı açıklanamayan milyon dolarlık bütçe ile yürüttüğü Rize Belediye Başkanlığı seçimlerinde AKP'nin Paralel Projesi olarak görev verildiğini Rize Kamuoyu'na defalarca ifade etmiştik.Şimdi ise kendisini İmralı canisi ile yürütülen Türkiye'yi bölme projesinde baştan beri yıkımın sac ayağı olması öngörülen CHP'yi bu yolda Y-CHP'ye dönüştürmenin Truva Atı olarak sahneye çıkmış görmekteyiz.

Zira böyle bir karne ve profile sahip şahsın paraşütle kongre öncesi  partiye alınması çok manidardır. Bu olay medyatik bir kişiyi parti vitrinine taşıma ile basitçe açıklanamayacak kadar vahimdir. Açıkça mevcut CHP Yönetimi kongreyi ve yaşanları fırsat bilerek parti içindeki Atatürkçü-Milliyetçi-Ulusalcı kesimi tasfiye ederek Y-CHP'yi yaratıp, AKP'nin yanında İmralı canisinin Türkiye'yi yıkma ve bölme projelerine sac ayağı olma hamlesi yapmış ve;

-  Büyük Önder'e 'Kefere Kemal' diyen bir Atatürk Düşmanını partiye üye olarak kaydetmiş, Gazi'nin kemiklerini sızlatmıştır,

- her fırsatta Türk Milliyetçiliği'ne, üniter devlet yapısına, laikliğe, Cumhuriyet kazanımlarına, inkılaplara düşmanlığını gizlemeyen bir şahsı parti vitrinine taşıyarak Atatürk ile yollarını ayırdıklarını cümle aleme ilan etmiştir,

- PKK taziye çadırlarında dolaşan, her fırsatta bölücü odaklarla birlikte boy boy resimler veren, konferanslar düzenleyen, Bebek katili için 'Öcalan'ı beğeniyor ve yaptıklarını doğru buluyorum, davet gelirse seve seve katılırım' diyen, Devletin muhatabı PKK'dır' şeklinde yıkıma adeta yol gösteren, İmralı'ya gidecek koster her şeyi çözecek diye haykıran, kaynağı belli olmayan paralar ile bölücü oldukları bilinen şahsiyetlerle Laz Enstitüleri açan, Resmi Dil Türkçeyi tasfiye etmek için çırpınan bir zatı partiye davet ederek bizzat Büyük Önder Atatürk tarafından belirlenen altı ok ambleminde bulunan  Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılık ilkelerini toptan inkar etmiştir.

- Mermi pahalı diye vura vura öldürdük ifadeleri ile Dersim olaylarında Atatürk'e ve kahraman ordumuza kara leke çalmaya kalkışan, iftiralar atan bir zihniyeti CHP'ye almakla tüm Cumhuriyet Tarihine ve Kurucu Kahramanlara hakaret edilmiştir.

- Nereden geldiği belli olmayan kaynak ile bölücü oldukları bilinen şahsiyetler, HDP, BDP Milletvekilleri ile Laz Enstitüleri açan bir şahıs Rize'den Milletvekili Adayı yapılarak, birliğimizin kaşınması, öz be öz Saka-Kıpçak Türkü Laz Kardeşlerimiz üzerinde oynanacak oyunlara geçit verilmesi ve Türkçemize yönelen anadilde eğitim yıkımı için Rize'den de bir cephe açılması planlanmaktadır. Zira Türk Milliyetçiliği,Türk Devleti, Atatürk İlke ve İnkılapları, laiklik ile üniter devlet yapısı ile açıkça sorunlu olduğu bilinen Bekaroğlu Rize'de yürüttüğü seçim çalışmaları sırasında bölücüler ile ağız birliği yapmış, açıkça ilk ve orta okulların yerel yönetimlere bağlanmasını talep etmiştir.

Önümüzde ki seçimlerde AKP'nin yanında İmralı Canisi'nin yeni sac ayağı olması öngörülen CHP'nin bu yolda Milletvekili Adayı olarak piyasaya sürülecek bu şahsı Atatürkçü, Türk Milliyetçisi, Vatansever  Rizeli Seçmenlerin bu şekilde değerlendirmesi ve onun şahsını, yıkımcı fikriyatını, CHP içerisinde ki bu Truva Atı ile nelerin planlandığını çok iyi irdelemesi gerekmektedir. Bu olay, Atatürk'ün kurduğu bir partinin Atatürk ve Silah Arkadaşları'nın kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni bölme ve parçalama yolunda artık Truva Atları ile dönüştürülerek  AKP'nin yanın da sac ayağı olmasını ön gören projenin en büyük delilidir.Zira Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na geçmesi, yeni hükümetin kurulması ile AKP'nin çözüm süreci denilen İmralı Canisinin Türk Milleti'ni bölme, çözme ve parçalama projesinde son günlerde yaşanan baş döndürücü trafik gözlerden kaçmamaktadır. Bu dönemde Bekaroğlu ve onu gibi düşünenlere  de CHP'de paralel görev verilmesi tesadüf değildir.Ne mutlu Türküm diyene !

 

Editör: HABER MERKEZİ